Προπαγάνδα και ραγιαδισμός

Διάβασα το άρθρο στην Ελευθεροτυπία. Σε πολλά ιστολόγια εξυμνούν το άρθρο γιατί «τα χώνει» στην κυβέρνηση. Αντιθέτως εγώ βλέπω μια καλοστημένη κομπίνα για να προωθήσει την προδοτική πολιτική του ΓΑΠ.

Προσέξτε την πρώτη φωτογραφία (δεν την αναλύω με λεπτομέρεια για το αν αφήνει νησιά μας εκτός) απλά θέλω να συζητήσω το νόημα της – Η δημοσιογράφος ξεκινάει με βάση τα θεωρητικά χαμένα στο διεθνές δικαστήριο – δηλαδή θεωρέι ως επιτυχία:

1. να μην επεκτείνουμε τα χωρικά ύδατα στα 12 νμ

2. να υποχωρήσουμε από τα 10 νμ του FIR

3. να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι πιθανόν να χάναμε στο δικαστήριο (δηλάδη περιοχές εντός της Ελληνικής κυριαρχίας να τεθούν υπο συζήτηση/συενκμεταλλέυση με τη λογική ότι μπορεί το δικαστήριο να αποφάσιζε αλλιώς)

με αυτό τον τρόπο η δημοσιογράφος παρουσιάζει ως επικείμνη επιτυχία την παραχώρηση Ελληνικών υδάτων/εδαφών. Προετοιμάζεαι δηλαδή ή κοινή γνώμη για μια επικείμενη συνδιαχείριση, η οποία θα στεφθεί ως επιτυχία – δίνουμε εδαφη/ύδατα που μας ανήκουν γιατί μπορεί η Χάγη να αποφασίσει αλλιώς…

εκτός του προδοτικού ύφους του άρθρου βλέπουμε και τον ραγαδισμό των συμπολιτών μας – δεν ξεκινάμε συζήτηση με βάση το ισχύον καθεστώς, αλλά υποχωρέι η Ελλάδα στα λιγότερα, δίνουμε στην Τουρκία μια μεγάλη μερίδα, και μετά προσπαθούμε να κερδίζουμε κάτι παραπάνω…

Χαίρομαι μόνο που δε ζει ο παππούς μου να δεί την κατάντια μας…..

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s